به گزارش خبررسا، منصور پوریان با بیان اینکه در این طرح تولیدکنندگان با تشکیل زنجیره، کشتار و بستهبندی گوشت تولیدی خود را بر عهده گرفتهاند، گفت: این طرح با موافقت وزارت جهاد کشاورزی و تحت نظارت ستاد تنظیم بازار اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: بر اساس این طرح دامداران با تشکیل زنجیره، کشتار دام و بسته بندی را انجام میدهند و گوشت قرمز را با حذف دلالان با قیمت مناسب به بازار عرضه میکنند.
پوریان قیمت تعیین شده برای عرضه هر کیلوگرم گوشت گوساله را ۷۰ هزار تومان اعلام کرد.
به گفته وی؛ در مرحله بعد عرضه مستقیم گوشت گوسفندی توسط دامداران اجرا خواهد شد که پیش بینی میشود حداکثر قیمت برای آن ۸۵ تا ۹۰ هزار تومان باشد.
پوریان دلیل راه اندازی زنجیره عرضه مستقیم گوشت قرمز با همکاری وزارت جهادکشاورزی را قیمت بالای این کالا در بازار با وجود افزایش تولید و انباشت دام عنوان کرد.
وی گفت: در حال حاضر واسطهها و دلالان که در اصطلاح به آنها چوبدار یا میداندار گفته میشود دام زنده را با قیمت پایین از دامداران خریداری و با قیمت بالا عرضه میکنند.
رئیس شورای تامین دام کشور تاکید کرد: واسطهها برای تامین سود خود اجازه کاهش قیمت و واقعی شدن آن را در بازار مصرف نمیدهند.
پوریان ادعای مطرح شده درباره خودداری دامداران از عرضه دام را رد کرد و گفت: با توجه به بالا بودن هزینه نگهداری، خوراک دام و انباشتی که در دامداریها اتفاق افتاده است دامداران مدتها به دنبال راهکاری برای عرضه مستقیم گوشت دام و کوتاه کردن دست دلالان بودند که طرح “عرضه مستقیم گوشت قرمز توسط تولیدکنندگان” در همین راستا اجرا میشود.