به گزارش خبررسا، سیدمصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به دلیل فضاسازی رسانه های حامی دولت بر اهمیت تصویب و اجرای لوایح FATF، اظهار داشت: باید دولت را درک کرد؛ شرایطى که دولت در آن قرارگرفته در لایحه بودجه پیشنهادى انعکاس یافته است؛ بودجهاى که دربرگیرندۀ کسرى عمده است.
وی با بیان اینکه مدیریت دولت در سال آینده مشکل خواهد داشت،گفت: رفع این مشکل با رویکرد داخلى نیازمند مراجعه به مردم و کمک گرفتن از آنها چه براى سرمایه گذارى و چه براى تعدیل توقعات عمومی با هدف خروج از رکود است و اینها مستلزم اعتماد مردم به دولت است و چنان اعتمادى با سابقه مکرر بدقولىها، ناکارآمدیها و ضعفها، بعید به نظر مىرسد.
میرسلیم در عین حال افزود: اما راه حل دیگرى که دولت بدان امید بسته بود و هنوز بدان متمایل است، رویکرد به خارج براى چارهجویى تحریمها و نیز سرمایهگذارى خارجى است؛ اما باید توجه داشت که هرگونه ضعف نشان دادن در مقابل آمریکا بعد از چند سال مذاکرات برجامی باتوجه به پیمانشکنی آمریکا و سستعهدی اروپا و ترس سایر همپیمانانش در مقابل آمریکا، موجب تجریّ و پافشاری بیشتر آمریکا بر تضعیف جمهوری اسلامی ایران و ضایع کردن مقاومت مردم شریف ما در مقابل زورگوییهای کینهتوزانۀ استکبار میشود.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: بنابراین بهترین راه، اتخاذ روش صداقت و صفا و شفافیت به جای دروغ و تکبر و فرار از زیر بار مسئولیت و انداختن آن بر دوش دیگران است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا FATF در برطرف شدن تحریمها و بهبود معیشت مردم نقش مثبتی دارد؟ تصریح کرد: هیچ یک از اصحاب دولت و مدافعانش تضمین نمیکنند که پذیرش FATF تحریمها را برطرف کند و موجب بهبود شرایط معیشتی مردم شود؛ ولی نتیجۀ طبیعی آن میثاقها و اقدامات مالی است که پیوستن به آن، آگاه کردن دشمن از روشهایی است که ایران برای جبران آثار تحریمها در چند سال گذشته اتخاذ کرده و این نتیجهای است که آمریکا پیگیری میکند تا قدم بعدی، یعنی افزایش فشار بر ما را بردارند و به قول معروف اشک کباب باعث طغیان آتش میشود.
میرسلیم با اشاره به فضای کلی مجمع تشخیص نسبت به تصویب یا عدم تصویب این لوایح و میزان امکان تصویب آن اظهار داشت: مطرح کردن چنین میثاقهایی ترفند غیر مستقیم آمریکا به نام معاهدات بین المللی برای به زانو در آوردن کشورهایی است که نمیخواهند خواری تسلیم در مقابل استکبار را بپذیرند.
وی افزود: با توجه به این که مجلس بر مصوبۀ خود علیرغم مخالفت شورای نگهبان اصرار ورزیده، موضوع برای بررسی در مجمع تشخیص مصلحت مطرح شده است. در شکل کنونی بعید است دولت و نمایندگان مجلس بتوانند دوسوم آرای مجمع را برای تصویب آن لوایح بدست آورند. البته مجمع میتواند راه حلهای دیگر را نیز برای رسیدن به تشخیص مصلحت بررسی کند و این موضوعی است که در حال حاضر در دست بررسی است.