تارخ انتشار: چهارشنبه ۶ تیر ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۹
کد خبر : 3803
چاپ خبر
باهنر:

ضرورتی ندارد روحانی را به جایی برسانیم که استعفا دهد/ جبهه پایداری را به اصلاح طلب تندرو ترجیح می دهم

نایب رییس پیشین مجلس معتقد است: برخی رقابت سیاسی را به اندازه ای بزرگ می کنند که فکر می کنند اگر آجری از زیر پای دولت بکشند به انقلاب خدمت کرده اند. من این را قبول ندارم و برای خودم و رقبا قبول ندارم. نه من این کار را با رقبا می کنم و نه از رقبا توقع دارم در رابطه نیروهای ما این کار بکنند

ضرورتی ندارد روحانی را به جایی برسانیم که استعفا دهد/ جبهه پایداری را به اصلاح طلب تندرو ترجیح می دهم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبررسا، محمد رضا باهنر دبیرکل جامعه مهندسین روز چهارشنبه در پاسخ به سوالی درباره مواضع اصولگرایان در نقد دولت به تفاوت دیدگاه های این طیف سیاسی اشاره کرد و گفت: در درون اصلاح طلبی و اصولگرایی ده ها طیف با افکار متفاوت و متضاد وجود دارد. این گفت وگوها ممکن است در درون انجام شود ولی برون داد آن یک موضع روشن و مشخص است. ممکن است امام جمعه ای در کهنوج (کرمان) سخنرانی کند و حرفی بزند. اول می پرسند اصولگراست یا اصلاح طلب؟ بعد اگر اصولگرا بود از باهنر می پرسند وی چرا این حرف را زد؟ من چکاره هستم که این سوال را از من می کنند؟

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در مورد اقدامات جبهه پایداری گفت: موضع روزهای نخست جبهه پایداری خیلی تند بود الان مقداری تعدیل شده است چون تازه آمده بودند و انرژی بالایی داشتند. مانند سنگ های خورد شده کوه که تیز هستند ولی وقتی در بستر رودخانه نرم می شوند. من اگر قرار باشد روزی ائتلافی کنم هیچ موقع با اصلاح طلب تند ائتلاف نمی کنم ولی علیرغم برخی اختلافات با جبهه پایداری ائتلاف می کنم.

وی درباره نقدهایی که مخالفان به دولت دارند، گفت: من به روحانی رای ندادم ولی اگر از من بپرسند حاضری روحانی را به جایی برسانیم که استعفا دهد، حتما می گویم نباید به آن نقطه برسیم و ضرورتی هم ندارد. می توانیم به روحانی کمک کنیم تا راه بیفتد اگرچه به او نقدهایی هم دارم.

نایب رییس پیشین مجلس افزود: برخی رقابت سیاسی را به اندازه ای بزرگ می کنند که فکر می کنند اگر آجری از زیر پای دولت بکشند به انقلاب خدمت کرده اند. من این را قبول ندارم و برای خودم و رقبا قبول ندارم. نه من این کار را با رقبا می کنم و نه از رقبا توقع دارم در رابطه نیروهای ما این کار بکنند.

وی گفت: اعتقاد دارم اگر در مملکت فقر است اما افکارعمومی این فقر را ۱۰ برابر آنچه که هست حس می کند. اگر گرانی هست که هست، احساسی که مردم دارند ۸ برابر احساس واقعی آن است.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین خاطرنشان کرد: در اتفاقات دی ماه نامه ای به برخی مقامات کشور نوشتم و خواهش کردم از دی ماه ۱۳۹۶ تا دی ۱۳۹۵ به عقب برگردند ؛ رسانه های رسمی که از خزانه جمهوری اسلامی تغذیه می شوند، پایش کنند. این رسانه ها فقط مطالبه گری را افزایش دادند. ناکارآمدی، بی انگیزگی، دزدی و سوء استفاده را تبلیغ کردند .در کشور ما سوء استفاده اقتصادی و فساد هست اما افکار عمومی ۱۰ برابر واقعیت این سوء استفاده را می بیند؛ این را خودمان کردیم و کس دیگری نکرد.

باهنر ادامه داد: زمانی که در مجلس بودم «فاضل خداداد» به عنوان نخستین مفسد اقتصادی پس از انقلاب اعدام شد. او چکار می کرد؟ با یک سیستم بانکی ساخته بود، در اولین ساعات شروع کار بانک ها، ۶ میلیارد تومان به حساب وی منتقل می شد، آخر وقت این پول به جای اصلیش بر می گشت. او در این فاصله زمانی پولی نصیبش می شد.

وی گفت: خداداد ۲۰ بار این ۶ میلیارد تومان را گرفته بود و پس داده بود. در زمانی که او اعدام شد یک ریال به بانک ها بدهکار نبود. چون این رفت و برگشت پول ۲۰ دفعه اتفاق افتاده بود، روزنامه ها تیتر اختلاس ۱۲۰ میلیارد تومانی زدند. به نظرم حتی اگر یک ریال هم اختلاس کنند باید مجازات شوند اما در مجموع معتقدم فاضل خداداد مثلا ۲۰ میلیون تومان سوء استفاده کرده بود اما این عدد در روزنامه ها به ۱۲۰ میلیارد تومان تبدیل شد.

باهنر تاکید کرد: الان هم دارد این اتفاق می افتد بعضی از این جنبش ها یک نخود را به هندوانه تبدیل می کنند بعد نمی شود جواب افکار عمومی را داد و این ظلم به نظام است. در مورد ناکارآمدی، دولت، قوه قضاییه را نقد می کند، قوه قضاییه، دولت را نقد می کند و… مردم می گویند اینها خودشان دارند می گویند بی عرضه و بی انگیزه هستند، این موارد ظلم است.

وی اظهار داشت: در نامه هفتم دی ماه گفتم از صدا و سیما و سایت های خبری تا گروه ها، کمپین ها و تریبون های نماز جمعه همه دارند ناکارآمدی دولت را به افکار عمومی تزریق می کنند. من فکر می کنم وقتی دولت را نقد می کنم دارم دولت را خراطی می کنم در حالی که از منظر افکار عمومی، نظام خراطی می شود. چون دولت یک بخش عظیمی از نظام است مجلس هم همینطور. در مجلس ممکن است سه نفر سوء استفاده کنند اما افکارعمومی چیز دیگری برداشت می کند درموضوع حقوق های نجومی معلوم شد جمعا متهمان ۳۰۰ نفر بودند اما بدنه ۱۰۰ هزار نفره مدیران کشور متهم شد. نباید تبلیغ کنیم که همه مسولان سوء استفاده می کنند.

برچسب ها:


پاسخی بگذارید