تارخ انتشار: شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۵
کد خبر : 29691
چاپ خبر
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خبر داد:

فراهم شدن موثرترین داروی درمان کرونا در ایران/۸۵ تا ۹۰ درصد مبتلایان بدون توجه به ابتلای خود بهبود یافته اند

ملک زاده درباره داروی موثر در درمان کرونا نوشته است: توانستیم موثرترین داروهای درمان کرونا را برای مداوای بیماران در کشور فراهم کنیم یکی از این داروها، در کشور تولید می‌شود و داروی دیگر وارداتی از چین است. بخشی از آن رایگان بوده و بخشی دیگر را خریداری کرده ایم

فراهم شدن موثرترین داروی درمان کرونا در ایران/۸۵ تا ۹۰ درصد مبتلایان بدون توجه به ابتلای خود بهبود یافته اند

به گزارش خبررسا، دکتر رضا ملک زاده در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: موثرترین داروی درمان کرونا در ایران فراهم شده است خوشبختانه به همت متخصصان موفق شدیم پژوهش های بسیار مناسبی را در زمینه کنترل و درمان بیماری کرونا طراحی کرده و انجام دهیم.

وی در ادامه تاکید کرد: ثبت اطلاعات افراد مبتلا و بهبود یافته و همچنین ایجاد یک بیوبانک برای ذخیره نمونه های بیولوژیک مبتلایان به کووید -۱۹ یکی از محورهای این پژوهش است.

ملک زاده درباره داروی موثر در درمان کرونا نوشته است: توانستیم موثرترین داروهای درمان کرونا را برای مداوای بیماران در کشور فراهم کنیم یکی از این داروها، در کشور تولید می‌شود و داروی دیگر وارداتی از چین است. بخشی از آن رایگان بوده و بخشی دیگر را خریداری کرده ایم.

وی افزود: برای تهیه بیشتر دارو و رفع کمبودها مراحل ثبت سفارش نیز صورت گرفته است تا حتی با افزایش تعداد مبتلایان با کمبود دارو در کشور مواجه نشویم. به صورت همزمان مراحل تولید آن در داخل کشور نیز در حال انجام است

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت یادآور شد: بهترین و موثر ترین و البته گران ترین داروها برای درمان این بیماری و نجات جان مبتلایان فراهم شده و ارسال آن به استانهای درگیر کرونا آغاز شده است. سایر اقدامات برای کنترل بیماری نیز در حال انجام است. 

وی گفت: ۸۵ تا ۹۰ درصد مبتلایان اصلا متوجه ابتلای خود نشده اند و بهبود یافته اند. این بدان معناست که اغلب مبتلایان بدون نیاز به دارو بهبود می یابند. آنها پس از گذراندن دوره بیماری نه تنها بهبود خواهند یافت، بلکه نسبت به این بیماری ایمنی نیز می یابند. به همین دلیل نباید برای دریافت دارو اصرار داشته باشند داروی درمان کرونا هم مانند هر داروی دیگری در کنار مزیت‌ها عوارضی دارد. پس به هیچ وجه نباید بدون تجویز پزشک مصرف شوند.

ملک زاده اظهار داشت: از آنجایی که وارد فاز افزایش تعداد مبتلایان شده ایم طبیعی است که تعداد فوتی های ناشی از این بیماری هم افزایش یابد، اما بسیار خوشبین هستیم که با استفاده از این داروها حتی با افزایش تعداد مبتلایان، تعداد مرگ ناشی از آن کاهش یابد بهترین اقدام مردمی ماندن در خانه و پرهیز از ترددهای غیرضروری در شهر و همچنین پرهیز از سفر است.

وی با تاکید بر موضوع شستشوی مکرر دست ها برای مقابله با شیوع کرونا ویروس گفت: اقدام دیگر شستشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون است. استفاده از ماسک پارچه ای برای افرادی که دوستان و نزدیکان آن‌ها به کووید-۱۹ مبتلا هستند همانقدر ضروری است که برای افراد سالم ضرورتی ندارد.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: برای پیشگیری باید مدارس، دانشگاهها و عمده ادارات را تعطیل کنیم.

وی با اشاره به زمان شیوع بیماری در ایران اظهار داشت: قدری دیر متوجه ورود کرونا به ایران شدیم؛ چون آن را با آنفلوآنزا اشتباه گرفته بودیم. در چین تا ۵۰ درصد تست‌ها نشان نمی‌داد که این ویروس، کروناست.

ملک زاده تاکید کرد: زمانی از این ویروس خلاص می‌شویم که ۵۵ تا ۷۰ درصد مردم این ویروس را بگیرند؛ چون دائما در کشورمان تجمع و میهمانی داریم.

برچسب ها:
اخبار مرتبط


پاسخی بگذارید