او با اشاره به هزار و هشتمین سال سرایش شاهنامه اظهار داشت: ۵۰۴ قطعه لوح زرین از جنس خالص طلای ۲۴ عیار و ۵۰۴ قطعه لوح سیمین از جنس خالص نقره تولید شده است که در مجموع به عدد ۱۰۰۸ میرسد. قالب آنها نیز پس از تولید از بین میرود تا محصولات تولید شده منحصر به فرد باشند.
او درخصوص یادبودهایِ جام جهانیِ ۲۰۱۸ نیز گفت: آخرین کار ما در موردِ جام جهانی است. شعار ما این است که با هنر دستی ایران به استقبال جام جهانی برویم. در تمام کشورهای دنیا، یادبودهایی به این منظور تولید میشود و ما هم این کار را انجام دادیم. مدال-سکههایی به عدد ۱۰۰۹ از جنس طلا تولید کردیم که کاپ جام جهانی روی آن نقش بسته و عنوان پنجمین سال حضور ایران در جام جهانی زیر آن حک شده است. در پشت آن نیز، نقش یکی از اسطورههای فوتبال ایران در حال شوت زدن طراحی شده.
او افزود: در سکههای نقره نیز که ۱۰۰۹ عدد است؛ همین طرح اجرا شده، منتهی در پشت سکه چند دوره از تاریخی ایران ازجمله دورههای هخامنشی، ساسانی، عیلامی و عصر حاضر حک شده است. هولوگرامهای ویژه امنیتی نیز روی این سکهها نصب شده است.
مدیر خانه سکه ایران درخصوص تمبرینهی بای متال (ترکیب دو فلز طلا و نقره) که برای حرم امام رضا (ع) طراحی شده، افزود: این اولین تمبرینهی طلا و نقرهای است که در دنیا طراحی میشود، و آن نقش برجسته طلا و نقره از حرم امام رضا (ع) است. به پست جمهوری اسلامی ایران هم پیشنهاد دادهایم از این نمونهها داشته باشند و آنها نیز فعلاً در حال بررسی هستند. این اولین تمبر نقش برجستهی طلا و نقره در دنیاست.
او گفت: تاکنون هر کاری که انجام دادهایم همه مستقل بوده و به هیچ وجه از بودجههای دولتی استفاده نکردهایم. پروژههایی از قبیل طرحِ یوزپلنگ نیز داشتهایم و در این خصوص با انجمن مجموعهداران ایران همکاری داریم.