تارخ انتشار: یکشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۵
کد خبر : 5461
چاپ خبر
جمشید عدالتیان:

دولت سربازان اقتصادی خود را بدون فرمانده به جنگ فرستاده است/ دولت از اصطلاح جنگ اقتصادی استفاده می کند اما در عمل آن را نپذیرفته است/نیازمند مدیرانی آشنا با شرایط بحران هستیم

یک عضو اتاق بازرگانی با بیان اینکه کشور در حال حاضر در شرایط ویژه و جنگ اقتصادی به سر می برد معتقد است دولت برای پیش برد اهداف اقتصادی و غلبه بر چالش های حال حاضر کشور می بایست مدیرانی توانمند و آشنا با شرایط بحران بکار گیرد

دولت سربازان اقتصادی خود را بدون فرمانده به جنگ فرستاده است/ دولت از اصطلاح جنگ اقتصادی استفاده می کند اما در عمل آن را نپذیرفته است/نیازمند مدیرانی آشنا با شرایط بحران هستیم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبررسا، جمشید عدالتیان در خصوص لزوم تغییر مدیران اقتصادی دولت گفت: وقتی فعالین اقتصادی نزدیک به دوماه است که منتظر دریافت ارز هستند و هر روز با جواب رد بانک‌ها رو به رو می شوند انگار سربازان را بدون فرمانده به جنگ ارسال کرده‌ایم. با توجه به این‌که در خارج از کشور استراتژی سوق دادن چین و روسیه به سمت خود اتخاذ شده در داخل هم باید تمرکز بر تشکیل اتاق جنگ با یک نوع روش مشخص صورت بگیرد.

عضو اتاق بازرگانی کاهش تاب‌آوری مردم را تبلیغات رسانه‌های خارجی دانست و افزود: این رسانه‌ها سعی می‌کنند تا اقدامات آمریکا را توجیه کنند و به دنبال منافع خود هستند، متاسفانه دولت‌مردان ما نیز در دام تئوری کاهش تاب‌‌آوری جامعه افتاده‌اند در حالی که این واقعیت ندارد و اگر مردم نسبت به شرایط قانع شوند قطعا مقاومت خواهند کرد.

وی ادامه داد: لازم است تا رسانه‌ها و سخنگوی دولت در توجیه مردم اهتمام لازم را داشته باشند تا خطر از دست رفتن دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب که همان استقلال است را برطرف کرد و اگر قرار به از دست دادن این دستاوردها بود که ۴۰ سال مقاومت دیگر معنایی نداشت.

عدالتیان تصریح کرد: اگر در جنگ اقتصادی قرار بر جیره‌بندی است، دولت باید شجاعانه نسبت به آن اقدام کند و با قانع کردن مردم از ملتهب شدن فضا باکی نداشته باشد و اگر مردم نسبت به شرایط توجیه شوند یقینا با دولت همراهی‌های لازم را خواهند داشت.

وی یادآور شد: دولت تقریبا ۱۲۰ میلیارد دلار ذخیره ارزی دارد که می‌تواند بدون صادرات نفت هم نیاز‌های غذایی و دارویی کشور را پوشش دهد و این را باید به مردم اطلاع‌رسانی کرد.

این عضو اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد در شرایط تحریمی مدیرانی که با مدیریت بحران آشنا باشند گزینه‌های بهتری نسبت به دیگران باشند. در شرایطی که همانند دوران گذشته دژ در محاصره است، باید از افراد سازگار با این شرایط استفاده شود تا کارایی، چابکی و انعطاف‌پذیری افزایش یابد و نباید با روال عادی و بخشنامه امور کشور را اداره کرد.

وی افزود: بسیاری از فعالین منتظر دریافت ارز دولتی هستند و بسیاری از کارخانه‌ها کار خود را متوقف کرده‌اند و تخصیص ارز به صورت فرا جناحی صورت می‌گیرد یعنی هر بار برای یک بخش مانند دارو ، صنایع و… که این مساله، مشکلات تولید کننده‌ها را دوچندان کرده است.

وی در مورد تشکیل ستاد جنگ اقتصادی گفت: شرایط کنونی ایجاب می کند تا ستاد جنگ اقتصادی تشکیل شود. هرچند پیش از این نهاوندیان به عنوان دبیر این ستاد انتخاب شده بود تا کارها براساس روال جنگی اداره شود.

عدالتیان متذکر شد: دولت از اصطلاح جنگ اقتصادی استفاده می کند اما در عمل آن را نپذیرفته ، چون در صورت پذیرش آن شاهد برنامه مشخصی بودیم. دولت باید در ابتدا اقتصاد جنگ و شرایط غیر عادی را بپذیرد تا با آرایش افراد، فرماندهی مناسبی را انجام دهد. ما به عنوان فعالین یا سربازان اقتصادی در نبود استراتژی مشخص سردرگم هستیم.

اخبار مرتبط


پاسخی بگذارید