تارخ انتشار: پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۷
کد خبر : 4943
چاپ خبر
محمدجواد حق‌‌‌‌‌‌‌شناس:

بدنبال جوانان گرایی در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان هستیم/هر اتفاقی برای دولت رخ دهد، همه در آن شریک هستند

عضو شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان در خصوص تغییر ریاست شورای متبوع خود گفت: یکی از تصمیماتی که قبلا گرفته شده بود، این است که انتخاب رییس و هیات رئیسه شورای عالی سیاستگذاری بر اساس آیین‌نامه برعهده اعضای آن شورا باشد و این ترکیب شورای عالی سیاستگذاری است که تعیین می‌کند چه کسی رییس آن مجموعه باشد

بدنبال جوانان گرایی در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان هستیم/هر اتفاقی برای دولت رخ دهد، همه در آن شریک هستند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبررسا، محمدجواد حق‌‌‌‌‌‌‌شناس، در پاسخ به سوالی درباره شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌‌‌‌طلبان گفت: شورای عالی سیاستگذاری مدتی است تشکیل جلسه نداده است. در حال رایزنی هستیم که نسبت به ترکیب شورا و اصلاح ساختار آن بتوان تصمیم مناسبی گرفت. مبنای کار در گذشته این بوده که ما شاهد دو بخش در ترکیب شورای سیاستگذاری بودیم؛ یکی بخش حقیقی و دیگری بخش حقوقی است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه امروز حداقل چیزی که روشن شده بحث ترکیب حقوقی شورا است، عنوان کرد: ترکیب حقوقی شورا همان اعضای شورای عالی هستند که چند تشکل حقوقی هم به آن اضافه شده و بخش حقیقی هم با توجه به قاعده‌های که در آن موقع مطرح شد، این‌طور بوده که بیش از یک دوم تشکل‌ها حقوقی نباشد اما بنا شد که چهره‌‌‌های حقیقی چهره‌‌‌هایی ملی باشند.

حق‌شناس ادامه داد: آنچه در فضای جدید مطرح شده این است که ما بتوانیم تعدادی از جوانان را هم به ترکیب چهره‌‌های حقیقی اضافه کنیم تا بتوانیم از نسل‌های جدید و چهره‌های جوان هم استفاده کنیم و حداقل یک رویکرد دقیق و متناسب‌تری با نگاه جوانان‌مان داشته باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که بحث ریاست عبدالله نوری بر شورای عالی سیاستگذاری چقدر جدی است؟ یادآور شد: یکی از تصمیماتی که قبلا گرفته شده بود، این است که انتخاب رییس و هیات رئیسه شورای عالی سیاستگذاری بر اساس آیین‌نامه برعهده اعضای آن شورا باشد و این ترکیب شورای عالی سیاستگذاری است که تعیین می‌کند چه کسی رییس آن مجموعه باشد.

عضو شورای شهر تهران افزود: در آن آیین نامه ذکر شده بود که نایب رئیس شورا قطعا اگر از جریان خود شورای هماهنگی نباشد، حداقل رییس دوره‌‌‌ای شورای هماهنگی در جایگاه نایب رئیسی قرار بگیرد و هنوز تغییری در آیین‌‌نامه و اداره آنجا پیش نیامده است؛ پس در نتیجه، به نظر می‌رسد که همچنان روند گذشته حاکم باشد.

وی همچنین درباره وضعیت اقتصادی امروز کشور و تغییر تیم اقتصادی دولت گفت: اوضاع اقتصادی زیاد خوب نیست و این نیاز به استدلال ندارد. قطعا باید برای آن به فکر تغییر بود. آقای روحانی باید بهبود وضعیت اقتصادی را در اولویت کار خود قرار دهد و در این حوزه باید یک هماهنگی جدی و منسجم بین دولت و مجلس و همچنین نهادهای اقتصادی عمومی فراهم شود.

وی با بیان اینکه استفاده از نخبگان دانشگاهی در حوزه اقتصاد از ضروریات روزگار امروز ما است، اظهار داشت: تاخیر در این حوزه ممکن است که مشکل‌زا باشد، در نتیجه باید با درایت و تدبیری که از دولت انتظار داریم باید به این مهم توجه کنند.

این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است توفیق یا عدم توفیق دولت در اداره کشور به پای اصلاح‌‌‌طلبان هم نوشته شود؟ تصریح کرد: در موقعیت فعلی هر اتفاقی که برای دولت رخ دهد، همه در آن شریک هستند. وضعیت کنونی، وضعیتی نیست که ما امروز احساس کنیم که چون اصلاح‌‌‌طلبان حامی دولت بودند فقط آنها متضرر می‌‌‌شوند. ما در موقعیتی نیستیم که دلسوزان کشور بخواهند در فکر تسویه‌‌حساب سیاسی یا نوشتن صورت حساب علیه جریان رقیب باشند.

حق‌شناس با تاکید بر اینکه امروز قطعا هر کس که نگران آینده ایران و فضای سیاسی و اقتصادی کشور است نمی‌تواند نسبت به مباحث ملی و میهنی بی‌تفاوت باشد، خاطرنشان کرد: هر کس می‌تواند کمکی کند، باید بیاید. هر کس حرفی برای اصلاح امور دارد، باید آن را بیان کند. در چنین هنگامه‌ای کسانی که به دنبال تسویه حساب سیاسی یا نوشتن صورت حساب برای جریان رقیب هستند یا درک صحیحی ندارد یا در تعلق خاطرشان به کشور باید تجدیدنظر کنند.

 

اخبار مرتبط


پاسخی بگذارید