تارخ انتشار: سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۶
کد خبر : 2903
چاپ خبر
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور مطرح کرد:

قیمت تمام شده مرغ در مرغداری‌ها حدود ۶ هزار تومان است ۱۲ هزار تومان صحت ندارد/توزیع خوراک وارداتی مرغداری ها در انحصار عده خاصی است

مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور با اشاره به کاهش تقاضای مصرف تخم مرغ در ماه های گرم سال گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده تخم مرغ تقریبا به حالت تعادل رسیده و با قیمت تخم‌مرغ وارداتی یکسان شده است و فعلا شاهد فضای تعادلی در قیمت تخم مرغ هستیم

قیمت تمام شده مرغ در مرغداری‌ها حدود ۶ هزار تومان است ۱۲ هزار تومان صحت ندارد/توزیع خوراک وارداتی مرغداری ها در انحصار عده خاصی است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبررسا، حمید فاضلی مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور با تکذیب قیمت تمام شده ۱۲ هزار تومانی مرغ زنده تاکید کرد: قیمت تمام شده مرغ در مرغداری‌ها حدود ۶ هزار تومان است و در مرغداری‌ها و آماده طبخ بین ۹ هزار تا ۹۵۰۰ تومان باید باشد اما بین ۷ تا ۸ تومان فروش می‌رود و مرغ زنده هم بین ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان خرید و فروش می‌شود بنابراین قیمت ۱۲ هزار تومانی برای مرغ زنده به هیچ وجه صحت ندارد.

وی در خصوص مطالبات مرغداران گفت: خواسته‌های مرغداران در یک تجمع اعتراضی مطرح شد و قول‌هایی هم داده شده که بخشی از آن صنفی است و بخش دیگر آن فرا بخشی است. البته هنوز قدمی برای حل مشکلات برداشته نشده و برنامه‌ریزی برای انجام کارها رخ نداده است.

وی افزود: تا زمانی که ما به سمت اصلاح ساختار صنعت نرویم با همین نوسانات روبه رو خواهیم بود.

فاضلی در خصوص مازاد تولید مرغ و تخم مرغ در کشور گفت: ما توان تولید و صادرات در زمینه مرغ و تخم مرغ را داریم اما بستر مناسب را در حال حاضر برای تولید از دست داده‌ایم.

وی در رابطه با حل بحران مشکل تخم مرغ در کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر قیمت تمام شده تخم مرغ تقریبا به حالت تعادل رسیده و با قیمت تخم‌مرغ وارداتی یکسان شده است. میزان مصرف با گرم شدن هوا کمتر می‌شود و فعلا فضای متعادلی را پیش رو داریم.

فاضلی با اشاره به کمبود کنجاله سویا در کشور تصریح کرد: وزیر جهاد کشاورزی و پشتیبانی امور دام از وجود کنجاله سویا و سویا در مبادی وارداتی خبر می‌دهند که هنوز ترخیص نشده اما ما هنوز چیزی به این نام در بازارها ندیده‌ایم.

وی افزود: تا زمانی که کنجاله سویا به دست مرغدار و تولیدکننده نرسد نمی‌شود بر روی آن مانور داد هرچند که در آمارها این موضوع آمده است.

فاضلی گفت: واردات انجام شده اما در انحصار عده خاصی است که به میل خود آن را وارد بازار می‌کنند. عده‌ای از این کمبود سوءاستفاده می‌کنند و با سیاست‌های خود بازار را اداره می‌کنند.

وی اذعان داشت: شرکت پشتیبانی امور دام هم اگر نهاده دارد به مقدار کافی نبوده و جوابگوی تولید نخواهد بود.



پاسخی بگذارید