تارخ انتشار: جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳
کد خبر : 21600
چاپ خبر

خطیب نماز جمعه تهران گفت: روز قدس، یک روز نیست، یک جریان و یک جبهه است، روز قدس عامل فراموش نشدن مسئله فلسطین و بازخوانی پرونده اسرائیل و حامیان کودک‌کشی صهیونیست‌ها است. به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران که در دانشگاه تهران برگزار شد، در خصوص روز قدس [&hellip

۱۰ خرداد ۱۳۹۸ – ۱۳:۳۴

خطیب نماز جمعه تهران گفت: روز قدس، یک روز نیست، یک جریان و یک جبهه است، روز قدس عامل فراموش نشدن مسئله فلسطین و بازخوانی پرونده اسرائیل و حامیان کودک‌کشی صهیونیست‌ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران که در دانشگاه تهران برگزار شد، در خصوص روز قدس گفت: روز قدس برای ما روز اسلام است، امام راحل روز قدس را معین فرمودند، روز قدس در ۴۰ سال گذشته آوردگاه اعلام برائت از رژیم صهیونیستی و اعلام موضع امت اسلامی علیه اشغالگری بوده است.

وی ادامه داد: روز قدس، یک روز نیست، یک جریان و یک جبهه است، روز قدس عامل فراموش نشدن مسئله فلسطین و بازخوانی پرونده اسرائیل و حامیان کودک‌کشی صهیونیست‌ها است.

صدیقی اظهار داشت: مقاومت فلسطین امروز در جای جایِ فلسطین ریشه دارد. امروز عمق آگاهی نسبت به مسئله فلسطین فراتر از منطقه است و یک جریان بین‌المللی برای پیگیری مطالبات فلسطینی‌ها ایجاد شده است.

وی تاکید کرد: طرح معامله قرن و یا هر اقدام دیگری که تأمین کننده خواسته‌های مشروع فلسطینی‌ها به ویژه بازگشت آنها و برگزاری انتخابات آزاد نباشد نمی‌تواند این مسئله بزرگ جهان را حل کند.

امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: قرآن در دفاع از مردم مظلوم دستورات فرامرزی دارد، ما وظیفه داریم از زنان و کودکان و افرادی که تحت ظلم قرار دارند دفاع کنیم. در حدیث آمده است اگر مظلومی مسلمانان را صدا کند و مسلمانان آن را اجابت نکند این افراد مسلمان نیستند. سبک زندگی حضرت امیر المومنین (ع) و پیامبر (ص) حمایت از مظلومان بوده است.

صدیقی گفت: امام خمینی (ره) نیز این سبک زندگی را در پیش گرفت. در سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله خمینی هستیم، امام دو جبهه را تعریف کرد که همیشه در مقابل یکدیگر قرار دارد؛ اول جبهه استکبار و دوم جبهه مستضعفان.

وی افزود: انقلاب ما انقلاب ایرانی نیست انقلاب مستضعفان است که انشاالله به ظهور حضرت مهدی منتهی خواهد شد. ما همیشه از مستضعفان حمایت کرده‌ایم و مستکبرین در مقابل ما به زانو درآمدند و رو به افول هستند.

امام جمعه موقت تهران افزود: امام خمینی (ره) این قرن را قرن پیروزی مستضعفان بر مستکبران اعلام کردند و این پیش‌بینی محقق خواهد شد. بزرگ‌ترین قدرت‌ها در اتاق‌های شیطنت نقشه می‌کشند تا به ملت ایران ضربه بزنند اما مقام معظم رهبری با یک سخنرانی این همه این توطئه‌ها را خنثی می‌کند.

امام جمعه موقت تهران گفت: در آستانه رحلت امام خمینی باید پژوهشکده‌هایی در مورد سه دهه رهبری اعجاز آمیز حضرت آقا و مقابله ایشان با فتنه‌ها وتوطئه های جهانی پژوهش انجام دهند.

صدیقی در مورد مذاکره با آمریکا گفت: در سال ۹۲ زمزمه مذاکره شروع شد و عده‌ای رفت و آمد و مذاکره کردند، علیرغم هشدارهای صریح و شفاف مقام معظم رهبری که به دشمن اعتماد نکنید و از دشمن و تضمین بگیرید و فریب لبخندهای آنها را نخورید، برجام بدون هیچ تضمینی تصویب شد.

وی با تأکید بر اینکه فلسفه مذاکره لغو همه تحریم‌ها بود گفت: امروز نه تنها شاهد لغو تحریم‌ها نیستیم بلکه تحریم‌های جدیدی علیه ملت ایران وضع شده است، اروپا هم همان راه قبلی را می‌رود و خسارت‌ها را جبران نکرد و فقط به یک تأسف می‌خوریم بسنده کرد.

صدیقی تصریح کرد: آیا وقت آن نشده است که ما به اقتصاد مقاومتی فکر کنیم و به نیروهای جوان و خلاق خودمان میدان داده و تغییر روش بدهیم. ما ملتی خداپرست و زیر پرچم امام زمان هستیم.

امام جمعه موقت تهران گفت: امسال سال رونق تولید و اقتصاد است، آیا قدمی در این راستا برداشته شده است؟ گره اقتصاد ما با رونق تولید باز می‌شود، قیمت ارز نیز باید در این راستا تعیین تکلیف شود. باید نرخ ارز تعیین شود تا تولید که نیروی محرکه اقتصاد است به حرکت درآید.

وی اظهار داشت: عملکرد بازار ارز بر اساس منافع صادرکنندگان و سیستم بانکی پیش می‌رود، تولیدکنندگان در حال جان دادن هستند، این افراد مجاهد هستند، تعدادی از کارشناسان اقتصادی کاخ سفید اخیراً اعلام کردند، قیمت ارز را به جایی رساندیم که مشکل ساز خواهد شد.

امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: در سال ۷۲ و ۷۳ با اتخاذ سیاست‌های لیبرالی و سرمایه داری و عدم توجه به توصیه‌های کارشناسان انقلابی تورم به ۵۰ درصد افزایش یافته و بدهی ۴۰ میلیارد دلاری برای کشور ایجاد شد.

آیت الله صدیقی گفت: در آن زمان دولت وقت علاوه بر تغییر بسیاری از مسئولان اقتصادی منشأ سیاستگذاری را نیز تغییر داد و با کاهش ۱۰۰ درصدی نرخ ارز و تثبیت آن، سال ۷۵ علاوه بر کاهش نرخ تورم و شاهد رشد اقتصادی کشور بودیم.

وی اظهار داشت: بی ارزش شدن پول ملی مایه سرافکندگی ما در داخل و خارج است. گرانی و تورم کنترل نشده است. باید ریشه‌های گرانی را پیدا کنیم.

برچسب ها:
اخبار مرتبط


پاسخی بگذارید