تارخ انتشار: سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۰
کد خبر : 10838
چاپ خبر
وزیر صنعت، معدن و تجارت مطرح کرد:

تشکیل ۲ کار کارگروه تخصصی حفظ جریان تولید و اشتغال/ ۱۰ هزار واحد تولیدی، صنعتی و معدنی نوسازی می شود/ توجه به بخش خصوصی، حفظ جریان تولید راهکار مقابله با تحریم

رضا رحمانی خاطرنشان کرد: راهکار مقابله با تحریم های ظالمانه توجه به بخش خصوصی، حفظ جریان تولید، توجه به نیروی انسانی و فناوری های نوین است

تشکیل ۲ کار کارگروه تخصصی حفظ جریان تولید و اشتغال/ ۱۰ هزار واحد تولیدی، صنعتی و معدنی نوسازی می شود/ توجه به بخش خصوصی، حفظ جریان تولید راهکار مقابله با تحریم

به گزارش خبررسا، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه موضوعی تحت عنوان فساد سیستمی در وزارت صنعت وجود ندارد، با این حال مقابله با فساد یکی از برنامه‌های اساسی من خواهد بود، یادآور شد: باید در تصمیم ها دقت لازم را داشته باشیم؛ اگر در اخذ تصمیم مشورت بگیریم، به صورت خودکار بسیاری مشکلات حل خواهد شد.

وی همچنین توجه به دولت الکترونیک، شفاف‌سازی و تکمیل سامانه ها را از جمله برنامه‌هایی خود برشمرد که در دستور کار است و تاکنون سامانه های نظیر کاداستر معدنی، بهین یاب، جامع انبارها و غیره طراحی شده است.

وی افزود: در بحث نوسازی صنایع نیز امسال ۱۰ هزار واحد تولیدی، صنعتی و معدنی را در برنامه داریم. در بخش معدن برای نخستین بار نقشه راه معدن آماده شده است که سرلوحه کار ما در این بخش خواهد بود.

رحمانی تاکید کرد: باید جریان جدیدی در حوزه اقتصاد معدنی از جمله حضور در اعماق زمین آغاز شود و در حالی که اروپایی ها امروز به مرز ۵۰۰ متری در اعماق معدن ورود کردند اما اکثر اکتشافات‌ معدنی ما سطحی است.

وی همچنین به ورود کسب و کارهای نو در کل صنعت اشاره کرد و یادآور شد: دیگر بنگاه‌داری به شیوه سنتی سخت خواهد شد و باید پذیرای ورود استارتاپ ها باشیم که به معنای استفاده از جوانان و صنایع دانش بنیان است.

رحمانی همچنین فعال سازی معادن کوچک، جلوگیری از خام فروشی، استفاده از ظرفیت کشورهای همسایه در حوزه صادرات، بهبود فضای کسب‌ وکار، تعامل با سایر دستگاه ها و توجه به نوسازی ناوگان سنگین فرسوده را از دیگر برنامه‌های خود برشمرد.

وی که در آیین تکریم خدمات محمد شریعتمداری وزیر پیشین صنعت، معدن و تجارت و معارفه خود به عنوان وزیر جدید سخنرانی می کرد گفت: راهکار مقابله با تحریم های ظالمانه توجه به بخش خصوصی، حفظ جریان تولید، توجه به نیروی انسانی و فناوری های نوین است.

وی افزود: ذیل ستاد تحریم ۲ کارگروه تخصصی حفظ جریان تولید و اشتغال و تامین کالاها و مایحتاج عمومی تشکیل شده است و همچنین چگونگی مدیریت بحران ارز و تامین و توزیع کالا و نظارت بر آنها در دستور کار است.

رحمانی با بیان اینکه در شرایط کنونی به مدیران جهادی، سلامت و با ریسک پذیری بالا نیازمندیم که تلاش شبانه ‌روزی داشته باشند، یادآور شد: هرچند تحریم‌ها محدودیت‌هایی را بر ما تحمیل می‌کند، اما فرصت هایی را نیز به دنبال دارد که از جمله آن توجه به بخش معدن، توسعه داخلی سازی و صادرات است.

وی  گفت: نوسان نرخ ارز هر چند مشکلاتی را در ماه‌‌های گذشته ایجاد کرده، اما در ایجاد فرصت جهشی صادرات نیز تاثیرگذار بوده است؛ به هر حال باید تسهیلاتی را در برخی موارد ایجاد کنیم و گره های ایجاد شده را باز کنیم.

وی با بیان اینکه بر پتانسیل سرمایه انسانی در داخل وزارتخانه و فعالان بخش خصوصی ایمان و باور دارد و در دوره جدید نیز آن را جدی خواهد گرفت، ادامه داد: در این راستا اتاق فکر صنعت، معدن، بازرگانی، صادرات و مسائل ارزی، فناوری و آینده پژوهی طراحی شده است که محوریت همه آنها با بخش خصوصی خواهد بود.

برچسب ها:
اخبار مرتبط


پاسخی بگذارید