تارخ انتشار: یکشنبه ۶ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰
کد خبر : 10316
چاپ خبر
رییس پلیس راه راهور کشور:

عمده مسافرت‌های آموزش و پرورش به سمت ناوگان ریلی رفته است/ برای کاهش تلفات جاده‌ای باید اقداماتی در حوزه صنعت، راه و نظارت و کنترل انجام شود

سردار محمد حسین حمیدی خاطرنشان کرد: در کل دنیا تصادف اتفاق می‌افتد، اما باید تصادف را به حداقل رساند و اقداماتی را انجام دهیم که اگر حادثه هم اتفاق افتاد، تلفات آن را به حداقل برسانیم. برای کاهش تلفات جاده‌ای باید اقداماتی در حوزه صنعت، راه و همچنین نظارت و کنترل انجام شود. 

عمده مسافرت‌های آموزش و پرورش به سمت ناوگان ریلی رفته است/ برای کاهش تلفات جاده‌ای باید اقداماتی در حوزه صنعت، راه و نظارت و کنترل انجام شود

به گزارش خبررسا، سردار محمد حسین حمیدی (رییس پلیس راه راهور کشور) در خصوص اقدامات آموزش و پرورش برای کاهش تلفات جاده‌ای اردوهای دانش‌آموزی گفت: آموزش و پرورش بعد از حادثه شیراز که در سال گذشته اتفاق افتاد، متوجه شد که برگزاری بسیاری از اردوهای برون‌شهری و خارج از استان برای دانش‌آموزان ضرورتی ندارد. همچنین ساعت حرکت این اتوبوس‌ها باید منظم باشد و در مبدا باید کنترل‌هایی را به صورت دقیق و ویژه انجام شود. این‌ها اقداماتی است که باید همه سازمان‌ها انجام دهند تا حوادث جاده‌ای به حداقل برسد.

سردار حمیدی خاطرنشان کرد: خوشبختانه سفرهای غیرضروری در آموزش و پرورش حذف شده و عمده مسافرت‌های آموزش و پرورش به سمت ناوگان ریلی رفته است

وی درباره حوادث جاده‌ای که در ناوگان اتوبوسرانی در اختیار اردوهای دانش‌آموزی رخ می‌دهد، گفت: این ناوگان مجهز‌ترین ناوگان است و بیشترین کنترل‌ها روی آن اعمال می‌شود، اما خطای انسانی بعضا به رانندگان بر می‌گردد.

وی با بیان اینکه عدم استراحت راننده هیچ توجیهی ندارد، ادامه داد: گاهی اوقات دلایل فردی مانند عدم استراحت و خواب‌آلودگی راننده باعث بروز حوادث می‌شود. سازمان‌ها و مسئولان با انتخاب صحیح رانندگان باید حوادث رانندگی را به حداقل برسانند.

رییس پلیس راه راهور کشور خاطرنشان کرد: در کل دنیا تصادف اتفاق می‌افتد، اما باید تصادف را به حداقل رساند و اقداماتی را انجام دهیم که اگر حادثه هم اتفاق افتاد، تلفات آن را به حداقل برسانیم. برای کاهش تلفات جاده‌ای باید اقداماتی در حوزه صنعت، راه و همچنین نظارت و کنترل انجام شود.

سردار حمیدی با بیان اینکه اقدامات زیادی در خصوص کاهش تلفات جاده‌ای صورت گرفته است، تصریح کرد: در حالی‌که سالیانه ۴٫۵ میلیون برگه تردد اتوبوس صادر می‌شود، اما خوشبختانه آمار تلفات ناوگان اتوبوسرانی هر ساله در حال کاهش است.

وی با یادآوری اینکه در حادثه نصرت‌آباد در دهه گذشته ۱۰۰ نفر جان خود را از دست دادند، تصریح کرد: در یک دهه اخیر با اقداماتی که انجام شده، آمار تلفات جاده‌ای کاهش پیدا کرده است، اما صفر شدن این آمار تقریبا می‌توان گفت از محالات است، هرچند که جزو آرزوهای ماست. کاهش تلفات و حوادث و همچنین افزایش ایمنی جزو دستور کار سازمان‌ها و دستگاه‌هایی است که در این زمینه نقش دارند.

اخبار مرتبط


پاسخی بگذارید