تارخ انتشار: پنج شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵
کد خبر : 1765
چاپ خبر
یدالله طاهرنژاد:

جریان اصلاحات برای غلبه بر مخاطرات نیازمند بازسازی ست

یک فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان این که دوم خرداد نقطه عطفی در تاریخ سیاسی پس از انقلاب اسلامی ست گفت: جریان اصلاحات باید با سازوکاری مناسب بتواند با همسو شدن با خواست های مردم ادامه مسیر دهد، ‌در غیر این صورت اصلاح‌طلبی و جنبش اصلاحات با مخاطرات جدی رو به رو خواهد شد

جریان اصلاحات برای غلبه بر مخاطرات نیازمند بازسازی ست

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبررسا، یدالله طاهر نژاد با اشاره به دستاوردهای انتخابات خرداد ۷۶ ،در خصوص وضعیت سیاسی اجتماعی مردم در در دوران اصلاحات گفت: در آن سال‌ها مردم گشایش‌هایی را در عرصه‌های اقتصادی را مشاهده کردند، ‌نشاط و امید در جامعه به وجود آمد،‌ مناسبات بین‌المللی بسیار ارزشمندی شکل گرفت و اعتبار و عزتی برای ایران و ایرانی رقم خورد که حاصل انتخاب مردم بود.

وی در پاسخ به این سوال که رئیس دولت اصلاحات چه ویژگی داشت که مردم آن رأی بالا را با نام او به صندوق انداختند، گفت: آن چه که منجر شد مردم به سید محمد خاتمی رأی دهند صداقت،‌ پیشینه انقلابی و فرهنگی قابل دفاع، عملکرد مثبت ایشان در مسئولیت‌های اجرایی و همچنین خانواده عمیق و ریشه‌دار بود.

طاهرنژاد تاکید کرد: رئیس دولت اصلاحات دید عمیق و ژرفی به مسائل تاریخی و فرهنگی کشور داشتند،‌ توجه ویژه به جوانان و زنان داشتند که همین امر باعث شد مخاطب‌های فروانی را جذب و رأی فروانی را به دست بیاورد.

وی درخصوص عملکرد گفتمان اصلاحات و جریان اصلاحی در دو دهه گذشته گفت: به نظر می‌رسد گفتمان اصلاح‌طلبی تا اواخر سال ۹۶ بالندگی خود را در جامعه ایران حفظ کرد و در مسیر رو به جلویی حرکت می‌کرد اما باتوجه به اتفاقات دی ماه سال گذشته و یک عدم رویکرد منطقی و همچنین عملکرد ۸ ماه گذشته دولت شرایط را برای اصلاح طلبان سخت کرده است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: جریان اصلاحات باید با سازوکاری مناسب بتواند با غلبه بر این مشکلات مسیر را ادامه دهد، ‌در غیر این صورت اصلاح‌طلبی و جنبش اصلاحات با مخاطرات جدی رو به رو خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که اصلاح طلبان در همان حوادث دی ماه اعلام کردند که با کسانی که به دنبال تخریب دولت هستند، کسانی که به دنبال براندازی هستند همراه و هم سو نیستند، گفت: بله، درگیری در دی ماه شفاف نبود اما جهت گیری های ثانویه هم دیر هنگام بود و تاثیر به موقعی نداشت .

این عضو حزب کارگزارن سازندگی خاطر نشان کرد: جهت گیری دیر هنگام باعث شد برداشت دیگری در جامعه شکل بگیرد و مواضع ثانویه هم باعث شد در جوانان و بدنه اجتماعی جریان اصلاحات تردید به وجود بیاید که حال این گفتمان باید تلاش کند که سوء تفاهمات برطرف شود تا انشاالله بتواند مسیر پیش رو را با اقتدار ادامه دهد.

وی درباره رأی مردم در خرداد سال ۷۶ به سید محمد خاتمی و مولفه‌های گفتمان اصلاحات در آن سال که منجر به پیروزی آنان در انتخابات شد، گفت: دوم خرداد ۷۶ یک نقطه عطف در تاریخ سیاسی ایران بعد از انقلاب اسلامی است. در این سال مشاهده می‌کنیم که یک رقابت به معنای واقعی کلمه در عرصه انتخابات ریاست جمهوری شکل می‌گیرد و مردم ایران آزادانه پای صندوق‌های رأی حاضر می‌شوند کاندیدای مطلوب خود را انتخاب می‌کنند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: این پدیده در نوع خود فی‌النفسه مبارک بود و انتخابات شیرینی برای مردم رقم خورد؛ این که حق انتخاب به مردم داده شد تا بتوانند شخصی را که دوست دارند در همان حوزه‌های محدودی که دارند انتخاب کنند.

وی افزود: حداکثر مشارکت در آن دوره از انتخابات صورت گرفت که مردم برکاتش را در آن ۸ سالی که دولت اصلاحات بر سر کار بود مشاهده کردند.

 

اخبار مرتبط


پاسخی بگذارید