به گزارش خبررسا، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ضروری است که شورای گفتوگوی سه جانبه بر اداره کار، کار مستمر داشته باشد، گفت: در این راستا صیانت از حقوق کارگر و تسهیل مقررات برای فعالیتهای کارآفرینی دارای اولویت است.
محمد شریعتمداری تصریح کرد: منفعتی که از محل ایجاد درآمد برای صندوقهای تامین اجتماعی و بازنشستگی را باید در یک طرف و زیانی که از عدم ایجاد اشتغال یا بهم خوردن قراردادهای ثابت از آن ما خواهد شد را در طرف دیگر قرار دهیم.
شریعتمداری تاکید کرد: ممکن است که عده محدودی از کارآفرینان ما افراد سودجویی باشند، ولی عمده ای از این افراد فعالیتهای اقتصادی بالایی را انجام میدهند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مشکلات تولیدکنندگان خرد ما عدم دسترسی به بازارهاست، بیان کرد: این افراد زمانی که تک تک وارد بازار میشوند نمیتوانند به اهداف خود برسند ولی زمانی باهم باشند به عنوان یک خانواده میتوانند به بازارهای بینالمللی دسترسی پیدا کنند.
محمد شریعتمداری که از طرح توسعه ارزشهای روستایی (تار) در یک کارخانه تولید زعفران، رونمایی می کرد گفت: در حال حاضر در شرایطی به سر میبریم که به همدلی، همراهی و یکپارچگی در همه سطوح اعم از بخش خصوصی و دولتی نیازمندیم.
وی افزود: کارآفرینان به مثابه یک رویین تن با تامل شرایط تلاش میکنند تا این تکانهای ناشی از تحریم بر بدنه شرکای اجتماعی ما در بخشهای گوناگون و افراد فرو دست جامعه کمتر آسیب وارد کنند.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه امروزه در شرایطی زندگی میکنیم که کارآفرینان ما مسائل زندگی همه افراد متولی ایجاد کارآفرینی را درک و نسبت به آنها احساس مسئولیت میکنند، عنوان کرد: همانطور که امام (ره) فرمودند، ولی نعمتهای ما همین مردم هستند که در این ۴۰ سال گذشته نظام جمهوری اسلامی ایران را حمایت کردند.
شریعتمداری خاطرنشان کرد: همچنین در زمان تحریمها و شرایط اقتصادی نیز همین مردم در کنار ما بودند. امروزه کشاورزان سرمایه اصلی یک واحد تولیدی مانند مکانی که امروز ما برای بازدید به آن مراجعه کردیم محسوب میشوند.
وی بیان کرد: امروزه اگر اعلام کنیم که درآمد حاصل از زعفران ۳۰۰ میلیون دلار است تعجب میکند. در یک حرکت ساده و در کنار هم قرار گرفتن میتوانیم تا ۱.۲ میلیارد دلار به این درآمد اضافه کنیم.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این افزایش سطح درآمد ممکن است، تصریح کرد: نظام بانکی ما از روشهای تامین مالی فعالیتهای خرد، کاملا عاجز است. یعنی ما یک بانک تخصصی که بتواند صنایع کوچک و فعالیتهای کشاورزی کوچک را به درستی تامین مالی کند، نداریم و این امر واقعیت است.
شریعتمداری بیان کرد: اگر این امر محقق شود، بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد. باید شرایطی در کشور را در نظر بگیریم که کشاورزان عضو یک واحد تولیدی بدانند که در راستای تامین مالی فعالیت کشاورزی خود، به موقع پول به حساب او در فصلی که نیازمند است واریز میشود.
وی تاکید کرد: فروش مطمئن محصول با یک قیمت روشن به کشاورز امید میدهد. تسهیلات و فروش محصولات کشاورزی امری اختیاری است.در تکمیل زنجیره ارزش همواره قدمهای مثبتی برداشته شده و حلقههای مفقوده به طور کامل از میان برداشته خواهد شد.
شریعتمداری گفت: ما بایستی در ارایه خدمات خود، رضایتمندی مخاطبان را ملاک قرار دهیم. همکاران ما باید همواره به گونهای عمل کنند که کارآفرینان احساس ایمنی کنند و احساس کنند در خانه خودشان زندگی میکنند.