تارخ انتشار: چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۰
کد خبر : 20000
چاپ خبر
با حضور معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد صورت پذیرفت:

آغاز بکار سی ودومین نمایشگاه کتاب تهران

سی ودومین نمایشگاه کتاب تهران صبح امروز رسما کار خود را آغاز کرد

آغاز بکار سی ودومین نمایشگاه کتاب تهران

به گزارش خبررسا، سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در حالی رسما آغاز به کار کرد که شمار زیادی از علاقه مندان پیش از بازشدن درب های نمایشگاه در انتظار ورود به مصلای تهران محل برگزاری امسال نمایشگاه بین المللی کتاب بودند تا از غرفه های مختلف دیدن کنند.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد و رئیس سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران محسن جوادی در این آیین گفت: در دوره ای که کشورها وابسته به یکدیگرند و تهدیدها بی وقفه ادامه دارند هیچ کشوری به تنهایی نمی تواند اسباب توسعه خود را فراهم کند.

وی با اشاره به همکاری‌ های ایران و چین در عرصه های مختلف به‌ویژه فرهنگی ابراز امیدواری کرد کشورها با تبادلات فرهنگی و تعاملات دوستانه از عهده چالش های جهانی برآیند.

نماینده ناشران چینی نیز در این آیین گفت: نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با سابقه بیش از ۳۰ سال از معروفترین رویدادهای فرهنگی ایران است.

ژایو هییون افزود: چین و ایران دو کشور با سابقه دیرینه تاریخی و دوستی هستند و دو کشور فرهنگی ریشه دار و عمیق دارند.

وی با اشاره به سفر مقامات ایران در سال گذشته به چین گفت: روابط چین و ایران در مسیر توسعه خوبی قرار گرفته است و نمایشگاه امسال می تواند روابط چین و ایران در مسیر توسعه دو جانبه را هموارتر کنند .

وی افزود: با تلاش های مشترک هر دو طرف، تبادلات و همکاری ها در زمینه های اقتصادی، فرهنگی، علوم و فنون فراهم و پیشرفت های قابل توجهی حاصل شده است.

افتتاحیه این رویداد فرهنگی روز سه شنبه با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار و مقرر شد از صبح امروز درب های نمایشگاه باز و این رویداد فرهنگی رسما آغاز شود.

در این دوره نمایشگاه سه هزار و ۲۰۰ ناشر با حدود ۴۳۷ هزار کتاب شامل دو هزار و ۴۰۰ ناشر داخلی با ۳۰۰ هزار عنوان کتاب و حدود ۸۰۰ ناشر خارجی از ۳۰ کشور جهان با ۱۳۷ هزار عنوان کتاب حضور دارند.

چین به عنوان میهمان ویژه این دوره نمایشگاه کتاب، ۹۴ ناشر را با چهارهزار عنوان و ۱۵هزار جلد کتاب به نمایشگاه آورده است. همچنین قرار است ۲۰ نویسنده، پژوهشگر، تصویرگر و ۵۰ مدیر فروش حق تالیف کتاب، امسال در غرفه میهمان ویژه (چین) حضوری فعال داشته باشند.

در بخش ناشران عمومی حدود ۱۴ هزار متر مربع فضا برای حضور ۹۸۸ ناشر تدارک دیده شده است که ۱۴۱هزار و ۸۶۱ عنوان کتاب را عرضه خواهند کرد.

در بخش کودک و نوجوان نیز ۲۵۱ ناشر در فضایی به وسعت حدود ۶ هزار متر مربع، ۲۴هزار و ۱۳ عنوان کتاب را عرضه می کنند. در بخش دانشگاهی نیز ۴۲۸ ناشر در فضایی بیش از شش هزار و ۲۳۵ متر مربع، ۶۰ هزار و۱۳عنوان کتاب را در سالن های کاملا مسقف زیر چادر به نمایش و فروش گذاشته اند.

در سالن‌های آموزشی نیز ۹۷ ناشر در فضای حدود سه هزار و ۲۳۱ متر مربع به ارائه ۱۷ هزار و ۴۴۵ عنوان کتاب می پردازند.

سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با شعار «خواندن توانستن است» از ۴ تا ۱۴ اردیبهشت از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۰ برای بازدید عموم دائر است.

علاوه بر سرویس دهی خط پنج اتوبوس های تندرو که در مسیر پایانه علم و صنعت و میدان آرژانتین تردد دارد، تقویت دیگر خطوط عبوری از مصلای حضرت امام خمینی (ره)، سه خط از مبادی مصلای تهران به مقصدهای میدان صنعت- فلکه سوم تهرانپارس و میدان آزادی نیز برای خدمات دهی ویژه به علاقه مندان به نمایشگاه کتاب راه اندازی خواهد شد.

سامانه معلولان و جانبازان نیز در این ایام جهت رفاه شهروندان، برای بازدید از نمایشگاه کتاب، خدمات حمل و نقلی ارائه می کند.

ساعات کار سرویس های ویژه، یک ساعت قبل از شروع به کار و یک ساعت بعد از پایان کار نمایشگاه (از ساعت ۹ تا ۲۱) است.

شرکت متروی تهران نیز با توجه به هماهنگی های به عمل آمده، زمان حرکت قطارهای خط ۱و ۳ در ایام نمایشگاه را به کمترین حد ممکن می رساند.

پایانه اتوبوسرانی در ضلع شرقی مصلای امام خمینی و در پایان بخش ناشران دانشگاهی تدارک دیده شده که در طول برگزاری نمایشگاه فعال خواهد بود.

اخبار مرتبط


پاسخی بگذارید